RebelOnWheels

Ons Menu

Vers klaargemaakt

We koken in het zicht en maken er nog een dansje bij ook. Je ziet met eigen ogen hoe je maaltijd samengesteld wordt en misschien raak je wel geïnspireerd om zelf veganistisch te gaan koken. Stel onze kok gerust vragen, als je iets wilt weten. We serveren jouw gerecht dampend vers en heet van het fornuis. En die vitamientjes die je lichaam zo broodnodig heeft? Die zitten gewoon volop in het eten dat we serveren. Hadden we al gezegd dat we goed en gezond bezig zijn?
Borrelbordje
Op een fijn feestje horen borrelhapjes! spiesje, balletjes, smeersels, stokbrood, nootjes, bladerdeeghapje, groentenbatons, gemarineerde olijven, gevulde peppadew....
Indiaas
Namaste b*tches! Een mandje indiaas voor je neus! Een lekkere curry of dahl met rijst, een papadem, samosa of pakora en raita yoghurtsaus.
Hou je waffle
Wij zijn kei goed in het maken van awesome wafels! We serveren ze zoet met fruit, maar nog veel waanzinniger? Onze groentenwafels met waanzinnige smaken en toppings. Helemaal naar eigen recept hebben we wafels met aardappel, knoflook en spinazie met gemarineerde olijven on to.Of wat dacht je van rode biet met saladetopping, balsamicocreme en witte "kaas"? En ons papardepaardje? De glutenvrije indiase groentenwafel met yoghurtdrizzle en krokante ui.
Knobibrot
Een plat brood van de bakplaat rijk ingesmeerd met knoflook, licht getoast en daarover een heerlijke tomatensaus (winter warm, zomer koud) en knoflookyoghurt. Groene peper, peterselie, crispy uitjes en een olijf om het af te maken.
loaded fries
We snijden de aardappelen zelf, jassen de piepers niet en schuwen niet om je friet of patat af te toppen met gruwelijk lekkere pindasaus en "kipstuckjes" met krokante uitjes of er een awesome stoof met uitjes en pickled red cabbagestrips bovenop te draperen. We hebben aardig wat smaakcombinaties met je te overleggen!
Texmex
Caramba ! dat is lekker! Rijk gevulde chili sin carne met tortillachips en at the side rijst of zoete aardappel. Wil je er koriander, limoen of jalapenosaus bij?
Azie
Heerlijk! Rijstnoodles, miniloempia, groene curry, minimais en lekkere cassave kroepoek.
Midden Oosten
Een lekkere warme bulgur of koude couscoussalade. Falafel, libanees brood, knoflooksaus, dolma of een warme groententajine...
Burgers & Buns
Een burger van de plaat! Onze sauzen maken we het allerliefste zelf. En dat proef je! Zo ook onze heerlijke rode kool of uienpickle. Wordt het een falafel of notenburger? Een rode bietenburger of toch een "ham"burger???
Meals
Wij leveren maatwerk! Dat betekend dat we uit onze truck ook jouw lievelingsmaaltijd kunnen laten komen. Macaroni? Stamppot? Soepen? U roept, wij koken!
Fantostisch
Fantostisch toch! Tostie, krok meneer of croque madam, wij maken er wat vegans van! Met waanxzinnige smaken. Tosti Elvis? Tosti Sombrero? Wij hebben ze!
Previous slide
Next slide

Hierboven gaan we je alvast een paar van paradepaardjes laten zien. 

        Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die ontstaat na het likken over het beeldscherm
                                    of kwijlen op het toetsenbord.

Wij werken op maat dus kunnen veel meer opties verzorgen als hier boven staan aangegeven.
Met enige regelmaat zullen we wat van onze favorietjes toevoegen.
Tip; Kom hier later nog eens kijken!

Tot snel!