RebelOnWheels

Over Rebel on Wheels

Voor elk feestje

Of je nu een party thuis hebt, of een personeelsfeest op je bedrijf, Rebel on Wheels maakt het feest pas echt compleet! Het jeukwoord ‘ontzorgen’ gebruiken we liever niet, maar we doen het wèl. Je belt ons, we spreken door wat voor vegan lekkers je jouw gasten wilt voorschotelen en hoeveel mensen je verwacht. Voor een afgesproken tarief komen we dan keurig voorrijden (of racen) en koken ter plekke voor gezelschappen van 1 tot en met 300 personen. Met liefde brengen wij de allermooiste vegan gerechten, spraakmakend lekker en altijd samengesteld uit pure (en soms hele vette) producten. Heerlijk en eerlijk dus, (meestal) gezond en verantwoord.

100% Verantwoord

Bij ons aan de truck knaagt je geweten niet mee, het is genieten op een 100% verantwoorde manier. We zien het als onze missie om iedereen kennis te laten maken met de rijkdom die de plantaardige keuken te bieden heeft. Laten proeven hoe onvergetelijk en onbeschoft lekker onze gerechten zijn. Smullende smoelen, daar doen we het voor!

Vers klaargemaakt

We koken in het zicht en maken er nog een dansje bij ook. Je ziet met eigen ogen hoe je maaltijd samengesteld wordt en misschien raak je wel geïnspireerd om zelf veganistisch te gaan koken. Stel onze kok gerust vragen, als je iets wilt weten. We serveren jouw gerecht dampend vers en heet van het fornuis. En die vitamientjes die je lichaam zo broodnodig heeft? Die zitten gewoon volop in het eten dat we serveren. Hadden we al gezegd dat we goed en gezond bezig zijn?

Voor de vleeseters

Je bent vleeseter en je wilt wat. Snappen we (niet). Wij zijn pro koe, pro varken en eigenlijk pro alles wat een geboorte heeft meegemaakt. Bij deze nodigen (dagen) wij je uit om onze vegan gerechten te proberen. Dat doet geen zeer, beloofd. We zijn er de mensen niet naar om anderen met het pistool op de borst te bekeren tot het veganisme. We overtuigen met liefde en lekkers. Wedden dat het je meevalt?

Dus als je ballen (waar dan ook) hebt, dan probeer je onze gerechten gewoon. Je hoeft je niet te schamen als je een tweede portie blieft (vertellen we niet door).

Maar ik wil vette snacks!

Ja joh? Snappen we, is ook lekker. En doen we gewoon. Wij frituren alles als jij dat wilt. Voorwaarde: vegan snacks (we hebben meer om uit te kiezen dan je denkt!) Verder mag het zo vet en zout zijn als het maar kan, vinden we zelf ook lekker op zijn tijd.

Trouwens: we snijden onze friet zelf, waar je bij staat, van vers uit de klei getrokken aardappelen. Onze eigen gemaakte sauzen doen het er ook goed bij. 

Check bij onze kok ook even de specialiteit: ‘loaded fries’. Onweerstaanbaar goed.

Tot snel!